top of page
Cards - Top cover.png

Om oss

Vi strävar efter att vara lika bra människor som vi är elektriker

Vi strävar efter att bygga ett kompetent team där varje individs kunskap och erfarenhet stärker verksamheten som helhet.

Vårt arbete vilar på grundvärderingar om allas lika värde och vikten av att medarbetare får vidareutvecklas i sina roller. Vi tänker långsiktigt med våra projekt och har erfarenhet från konsultation och projektering hela vägen till slutförda uppdrag och regelbundet underhåll.

Vector.png

Våra kunder är alltid i fokus

Vårt engagemang: att leverera arbete av högsta kvalitet. Det du får från oss sträcker sig dock längre. Att välja oss som din servicepartner innebär att vi bygger ett bestående partnerskap, redo att stötta dig när du behöver det.

Med flexibelt tänk och proaktivitet anpassar vi oss snabbt och effektivt när dina behov förändras. Du kan räkna med oss.

Vector (1).png
Vector (3).png

Ezelius för ett hållbart samhälle

Med Ezelius Elektriska blir varje servicebesök ett steg mot ett hållbart samhälle. Vi är innovativa med våra lösningar och 

strävar efter leverera ett effektivt arbetssätt.

Väljer du oss som din servicepartner, tar du ett aktivt val för effektivitet och en hållbar framtid.

Vår expertis

Specialister på elinstallationer – även där livet redan pågår.

Vår expertis ligger i att smidigt och diskret utföra större installationer och service i bebodda fastigheter. Vi ser till att ditt hem eller företag fungerar utan avbrott.

Vector (4).png

Våra 7 goda vanor

Stephen Coveys '7 goda vanor' har lett den globala personliga utvecklingen i över 30 år.

 

På Ezelius Elektriska tillämpar vi bokens metoder för att berika vår arbetskultur. Vi rustar våra medarbetare med de 7 nyckelvanorna för personlig och professionell tillväxt

Våra värdeord

Cards - Bottom.png

Vill du anlita oss?

Kontakta oss idag så skräddarsyr vi en lösning för dina behov av elinstallation, service och underhåll, med tillgång till all vår kompetens och erfarenhet.

bottom of page